Werring & Schuler, al meer dan 17 ½ jaar transparant en glashelder

Marcel Werring en Annelies Schuler

In 1995 tussen de hertjes in Bosch en Duin begonnen, is Werring & Schuler, administratie-& belastingconsulenten, nu al meer dan 15 jaar gevestigd aan de Dolderseweg 79 CDE in Den Dolder.
Door alert te blijven ten aanzien van fiscale veranderingen, houden zij hun klanten voortdurend scherp en regelen zij voor hen financiële voordelen. Marcel: ‘Vanaf 1 oktober a.s. is voor het oprichten van een (flex-)BV de storting van €18.000 niet meer verplicht. Het btw-tarief wordt verhoogd naar 21% en na Prinsjesdag volgen ongetwijfeld nieuwe ontwikkelingen. Dit heeft allemaal financiële gevolgen voor onze klanten. Annelies: ‘Wij staan naast de ondernemer, we denken mee en zijn graag betrokken.’ Ze vervolgt: ‘Ons kantoor ontvangt de belastingaanslag eerder dan de blauwe envelop bij jou in de bus valt; wij kunnen je dus vooraf informeren en geruststellen over de gevreesde inhoud. Een goed advies kost geen geld, maar levert geld en rust op.’

<<terug

Ons kantoor

kantoor

Werring & Schuler
Dolderseweg 79 cdef, 3734 BD  Den Dolder
T 030 - 228 36 21
Kvk: 30171629

email  twitter li

Referenties '..'

“Zeer deskundig kantoor, met oog voor de relatie. Goede en eerlijke adviezen (zowel praktisch tav boekhoudpakket als financieel/ business), nuchtere kijk op zaken, structuur biedend, goede sparringpartner. Ondersteuning flexibel en laagdrempelig. Een kantoor waar rust heerst; dat wekt vertrouwen. Er is overzicht en zaken zijn daar in goede handen. ”
Eva Beerends

“Persoonlijke benadering en een discrete houding. Practisch en alert. Kan met vertrouwen mijn financiën over laten aan dit kantoor! Prijs / kwaliteit die je verwacht.”
Freerk André de la Porte

“Perfect kantoor, korte lijnen, altijd bereikbaar en ik kan altijd even langslopen voor het een of ander.”
RA de Blecourt

Bekijk meer referenties van ons kantoor op Whitfieldd de vergelijkingssite whitfielddvoor accountants- en administratiekantoren.